Etusivu > Uutiset > Kurssit 2023

Kurssit 2023

Musiikin aika -festivaali ja kesäakatemian kurssit järjestetään tänä vuonna 4.-9.7.2023. Kesäakatemia tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella aikamme musiikkia maailmakuuluilta säveltäjiltä, pedagogeilta ja muusikoilta inspiroivassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Haku kursseille on nyt avattu. Nuoret musiikin ammattilaiset ja edistyneet opiskelijat ovat tervetulleita hakemaan kursseillemme. 

Kesäakatemia 2023 tarjoaa kolme kurssia: Australialaisen säveltäjä Liza Limin ohjaama sävellyskurssi ja Joan La Barbaran kurssi säveltäjä John Cagen ikonisen Song Books -teoksen ympäriltä. Molemmat mentorit opettavat ensimmäistä kertaa Suomessa. 

Vuonna 2023 on  kulunut  40 vuotta John Cagen legendaarisesta vierailusta Viitasaarella. Muistamme sen monella tavalla niin festivaalin ohjelmassa kuin Cagen tuotantoon keskittyvällä kurssilla. Legendaarinen äänitaiteilija ja säveltäjä Joan La Barbara valmentaa kurssin opiskelijoita John Cagen Song Books -kokoelman esitykseen.

Haku sävellyskursseille on auki 28.2.2023 asti. Aikamme piano – ja John Cage Song Books -kurssi on vielä auki myöhäiselle haulle.

Lisätiedot/ yhteydenotot:

taiteellinen johtaja Johan Tallgren, johan.tallgren@musiikinaika.org