Etusivu > Tietoa > Jäsenyys

Jäsenyys

Liity Viitasaaren Kesäakatemia ry:n jäseneksi
ja tue Musiikin ajan toimintaa!

Viitasaaren Kesäakatemia ry. tukee uuden taidemusiikin opetusta ja esittämistä järjestämällä Viitasaaren Musiikin aika -festivaalia ja uuden taidemusiikin kesäkursseja. Yhdistyksen kotipaikka on Viitasaari. Jäsenenä olet osa laajaa ja kansainvälistä uuden taidemusiikin verkostoa ja tuet merkittävää viitasaarelaista kesätapahtumaa.

Jäsenmaksut

Vuodelle 2024 vahvistetut jäsenmaksut: 

  • Henkilöjäsen 20 €,
  • Henkilöjäsen päätoiminen opiskelija 10 €
  • Yritysjäsen 50 €
  • Kannatusjäsen 100 € 

Maksuohje:

  • Tilinumero: FI31 1055 3000 0706 52
  • Maksun saaja: Viitasaaren Kesäakatemia ry.
  • Viesti: Jäsenmaksu 2024 / Jäsenen nimi + sähköpostiosoite + kotipaikka + puhelinnumero

Jotkin verkkopankit eivät hyväksy @-merkkiä, joten käytä (at)-merkintää sähköpostiosoitteessa. Sähköpostiosoitetta käytetään Kesäakatemia ry:n ja Musiikin aika -festivaalin tiedottamisessa, ja tietoja kerätään yhdistyslain (503/1989) edellyttämällä tavalla. 

Uutiskirjeen voit myös tilata suoraan tästä linkistä.
Lämmin kiitos tuestasi ja tervetuloa Musiikin aikaan!

Jäsenetuja ja vaikuttamista

Yhdistyksen jäsen saa konserttiliput alennuslipun hinnalla (alin ilmoitettu hinta kunkin konsertin kohdalla). Lisäksi festivaalilla voi olla muitakin jäsenetuja, joista päättää yhdistyksen hallitus.

Kaikille jäsenille lähetetään sähköinen uutiskirje muutaman kerran vuodessa. Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa festivaalin vuoden mittaan tehtävästä taustatyöstä sekä ohjelmistosta.

Vuosikokouksessa voit vaikuttaa Kesäakatemia ry:n toimintaan ja hallituksen kokoonpanoon. Vuoden 2024 vuosikokous hybridinä (Viitasaarella ja etänä), sen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet. Ilmoita live-osallistumisestasi etukäteen toiminnanjohtajalle tarjoilujen järjestämistä varten.

Toimikaudella 2023–2024 hallituksen jäsenet ovat:
Maria Kaisa Aula, puheenjohtaja
Minna Huuskonen
Eeva-Liisa Isosaari
Sisko Linna
Johannes Lintunen
Nina Loimusalo-Lipiäinen
Arvo Pietiläinen
Jukka Puustinen
Niina Rautanen

Yhdistyksen strategia

Yhdistyksen ja festivaalin ensimmäistä strategia saatiin valmiiksi syksyllä 2022. Strategiassa määritellään yhdistyksen arvot, missio, tapa toimia ja visio sekä toimintaedellytykset ja millä toimenpiteillä visioon päästään.

Yhdistys määritteli tehtäväkseen nykymusiikkia edistämällä jättää muistijälkiä sekä ruokkia uteliaisuutta ja näkemyksellisyyttä. Musiikin ajan tavoitteena on olla yksi Euroopan tärkeimmistä nykymusiikkifestivaaleista sekä festivaalikentän edelläkävijä ja uudistaja. Toimenpiteissä on festivaalia koskevia kehittämistarpeita, ympärivuotisen näkyvyyden ja olemassaolon vahvistamista, kansainvälisten verkostojen vaalimista sekä organisaation ja yhdistyksen sisäisen toiminnan kehittämistä.

Viitasaaren Kesäakatemia ry:n strategiakuva
Viitasaaren Kesäakatemia ry:n strategiassa määritellään yhdistyksen arvot, missio, tapa toimia sekä visio. Piirros: Elisa Pesonen. Kuva avautuu isommassa koossa tästä linkistä.