Etusivu > Tietoa > Jäsenyys

Jäsenyys

Liity Viitasaaren Kesäakatemia ry:n jäseneksi
ja tue Musiikin ajan toimintaa!

Viitasaaren Kesäakatemia ry. tukee uuden taidemusiikin opetusta ja esittämistä järjestämällä Viitasaaren Musiikin aika -festivaalia ja uuden taidemusiikin kesäkursseja. Yhdistyksen kotipaikka on Viitasaari. Jäsenenä olet osa laajaa ja kansainvälistä uuden taidemusiikin verkostoa ja tuet merkittävää viitasaarelaista kesätapahtumaa.

Jäsenmaksut 2022:

Henkilöjäsen 20 €, päätoiminen opiskelija 10 €
Yritysjäsen 50 €
Kannatusjäsen 100 € (Henkilön/Yrityksen nimi mainitaan juhlavuoden ohjelmakirjassa)
Pankkitili: Nordea FI31 1055 3000 0706 52

Ilmoita maksaessasi nimi/yritys, postiosoite, puhelinnumero sekä mahdollinen sähköpostiosoite, johon voimme lähettää sähköisen uutiskirjeen. Uutiskirjeen voit myös tilata suoraan tästä linkistä.
Lämmin kiitos tuestasi ja tervetuloa Musiikin aikaan!

Jäsenetuja ja vaikuttamista

Yhdistyksen jäsen saa konserttiliput alennuslipun hinnalla (alin ilmoitettu hinta kunkin konsertin kohdalla). Festivaalille 2022 tulossa myös muita jäsenetuja, joista tiedotetaan myöhemmin jäsenkirjeellä!

Kaikille jäsenille lähetetään sähköinen uutiskirje muutaman kerran vuodessa. Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa festivaalin vuoden mittaan tehtävästä taustatyöstä sekä ohjelmistosta.

Vuosikokouksessa voit vaikuttaa Kesäakatemia ry:n toimintaan ja hallitukseen. Vuoden 2022 vuosikokous järjestetään toukokuun alussa.

Jäsenenä voit vaikuttaa festivaalin tulevaisuuteen myös pitkällä tähtäimellä. Viitasaaren Kesäakatemia on työstänyt v. 2021-2022 aikana yhdistyksen ja festivaalin ensimmäistä strategiaa. Tavoitteena on pitkän tähtäimen strategia, joka palvelee sekä paikallisesti Viitasaaren ja Keski- Suomen alueilla toimivia yhteistyökumppaneita että kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Strategiaa käsitellään mm. vuoden 2022 vuosikokouksessa.