Etusivu > Tietoa > Jäsenyys

Jäsenyys

Liity Viitasaaren Kesäakatemia ry:n jäseneksi
ja tue Musiikin ajan toimintaa!

Viitasaaren Kesäakatemia ry. tukee uuden taidemusiikin opetusta ja esittämistä järjestämällä Viitasaaren Musiikin aika -festivaalia ja uuden taidemusiikin kesäkursseja. Yhdistyksen kotipaikka on Viitasaari. Jäsenenä olet osa laajaa ja kansainvälistä uuden taidemusiikin verkostoa ja tuet merkittävää viitasaarelaista kesätapahtumaa.

Jäsenmaksut:

Henkilöjäsenet 20 €, yritysjäsenet 50 €
Kannatusjäsenmaksu vähintään 50 €
Pankkitili: Nordea FI31 1055 3000 0706 52

Ilmoita maksaessasi nimi/yritys, postiosoite, puhelinnumero sekä mahdollinen sähköpostiosoite, johon voimme lähettää sähköisen uutiskirjeen.
Lämmin kiitos tuestasi ja tervetuloa Musiikin aikaan!

Jäsenedut: Konsertteihin edullisemmin, Uutiskirje, Strategiatyö

Yhdistyksen jäsen saa konserttiliput alennuslipun hinnalla (alin ilmoitettu hinta kunkin konsertin kohdalla).

Kaikille jäsenille lähetetään sähköinen uutiskirje muutaman kerran vuodessa. Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa festivaalin vuoden mittaan tehtävästä taustatyöstä sekä ohjelmistosta.

Jäsenenä voit vaikuttaa festivaalin tulevaisuuteen. Viitasaaren Kesäakatemia työstää vuoden 2021 aikana yhdistyksen ja festivaalin ensimmäistä strategiaa. Tavoitteena on pitkän tähtäimen strategia, joka palvelee sekä paikallisesti Viitasaaren ja Keski- Suomen alueilla toimivia yhteistyökumppaneita että kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.