Suomi
English

Kesäkurssit Musiikin ajassa

Kesäkurssit Musiikin ajassa 2.-7.7.2019

Ilmoittautuminen kesäkursseille 2019 on päättynyt ja osallistujat valittu.

Viitasaaren Musiikin aika tarjoaa tulevana kesänä korkeatasoisia  nykymusiikin ja improvisaation kursseja maailman johtavien säveltäjien, pedagogien ja muusikoiden johdolla. Toivotamme tervetulleiksi musiikin ammattiopiskelijat ja nuoret ammattilaiset, säveltäjät ja muusikot kehittämään taitojaan. Kurssien opetuskieli on englanti.

Kursseille haetaan sähköisellä lomakkeella, joka aukeaa 15.1.2019. Kaikki hakijat täyttävät englanninkielisen lomakkeen. CV ja muut liitteet voivat kuitenkin olla suomeksi.

Voit tutustua kursseihin oikealla olevista linkeistä. HUOM! Kukin osallistuja voi osallistua aktiivioppilaana vain yhdelle kurssille.

KURSSIMAKSUT:

Kurssimaksu on aktiivioppilailta 250 €. Maksuun sisältyy yhdelle kurssille osallistuminen, kaikille avoimet luennot ja keskustelutilaisuudet sekä pääsy kaikkiin festivaalikonsertteihin.

Kursseille otetaan myös passiivioppilaita. 100 € passiivioppilasmaksulla voi osallistua kuuntelijana kursseille lukuun ottamatta yksityistunteja. Passiivioppilasmaksu ei sisällä vapaata pääsyä festivaalin konsertteihin.

MAJOITUS: Majoitusmaksu asuntolassa kahden hengen huoneissa on 180 € / 7 yötä. Kurssilaiset voivat järjestää majoituksensa myös itsenäisesti.

MATKAT: Kurssilaiset vastaavat omista matkakuluistaan. Musiikin aika tarjoaa mahdollisuuden osallistua bussikuljetukseen välille Helsinki-Viitasaari hintaan 20 € / suunta (1.7. ja 8.7.).

ATERIAT: Kurssilaiset vastaavat omista ateriakuluistaan.

NUOTIT: Kurssilaiset tuovat kursseille oman nuottimateriaalinsa.

HAKEMUSDEADLINE: Viimeinen hakupäivä sävellyskurssille on 17.2. klo 24 ja kamarimusiikkikurssille sekä improvisaatiokurssille 17.3. Huom! Otamme vastaan jälkihakemuksia kamarimusiikkikurssille ja improvisaatiokurssille vielä 31.3.2019 saakka. Lisätietoja kursseista antaa taiteellinen johtaja Johan Tallgren, johan.tallgren(at)musiikinaika.org.

VALINTA: Kursseille osallistujat valitsee hakemusten perusteella Musiikin ajan taiteellinen johtaja Johan Tallgren yhdessä kurssin opettajan kanssa. Sävellyskurssin tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään maaliskuun lopussa. Päätöksistä ei voi valittaa, eikä niiden perusteluja julkaista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

 

Sävellyskurssi, opettaja Kaija Saariaho KATSO LISÄÄ
Kamarimusiikkikurssi, opettajana huilisti Camilla Hoitenga KATSO LISÄÄ
Improvisaatiokurssi, opettajana John Butcher KATSO LISÄÄ