Suomi
English

Kesäkurssit Musiikin ajassa

Viitasaaren Musiikin aika tarjoaa tulevana kesänä korkeatasoisia  nykymusiikin ja improvisaation kursseja maailman johtavien säveltäjien, pedagogien ja muusikoiden johdolla. Toivotamme tervetulleiksi musiikin ammattiopiskelijat ja nuoret ammattilaiset, säveltäjät, muusikot ja elektroniikasta kiinnostuneet kehittämään taitojaan. Kurssien opetuskieli on englanti.

Kursseille haetaan sähköisellä lomakkeella, joka aukeaa 15.1.2018. Kaikki hakijat täyttävät englanninkielisen lomakkeen. CV ja muut liitteet voivat kuitenkin olla suomeksi.

Voit tutustua kursseihin oikealla olevista linkeistä. HUOM! Kukin osallistuja voi osallistua aktiivioppilaana vain yhdelle kurssille.

KURSSIMAKSUT:

Kurssimaksu on aktiivioppilailta 250 €. Maksuun sisältyy yhdelle kurssille osallistuminen, kaikille avoimet luennot ja keskustelutilaisuudet sekä pääsy kaikkiin festivaalikonsertteihin.

Kursseille otetaan myös passiivioppilaita. 100 € passiivioppilasmaksulla voi osallistua kuuntelijana kursseille lukuun ottamatta yksityistunteja. Passiivioppilasmaksu ei sisällä vapaata pääsyä festivaalin konsertteihin.

MAJOITUS: Majoitusmaksu asuntolassa kahden hengen huoneissa on 170 € / 8 yötä. Kurssilaiset voivat järjestää majoituksensa myös itsenäisesti.

MATKAT: Kurssilaiset vastaavat omista matkakuluistaan. Musiikin aika tarjoaa mahdollisuuden osallistua bussikuljetukseen välille Helsinki-Viitasaari hintaan 20 € / suunta (2.7. ja 10.7.).

ATERIAT: Kurssilaiset vastaavat omista ateriakuluistaan.

NUOTIT: Kurssilaiset tuovat kursseille oman nuottimateriaalinsa.

HAKEMUSDEADLINE: Viimeinen hakupäivä sävellyskurssille on 16.2. klo 24 ja improvisaatiokurssille sekä elektroniikkalabiin 31.3. Lisätietoja kursseista antaa taiteellinen johtaja Johan Tallgren, johan.tallgren(at)musiikinaika.org.

VALINTA: Kursseille osallistujat valitsee hakemusten perusteella Musiikin ajan taiteellinen johtaja Johan Tallgren yhdessä kurssin opettajan kanssa. Sävellyskurssin tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 15.3. Päätöksistä ei voi valittaa, eikä niiden perusteluja julkaista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Sävellyskurssi, opettajana Chaya Czernowin KATSO LISÄÄ
Elektroniikka-lab säveltäjille, esiintyjille ja musiikkiteknologian opiskelijoille KATSO LISÄÄ
Improvisaatiokurssi, opettajina Jennifer Walshe ja Tomomi Adachi KATSO LISÄÄ