Etusivu > Uutiset > Osta liput ennakkoon

Osta liput ennakkoon

Musiikin ajan lipunmyynti on avoinna Lippupisteen verkkokaupassa. Osaan Musiikin aika -festivaalin konserteista on myynnissä alle 20 lippua, joten lippu kannattaakin ehdottomasti ostaa etukäteen! Memorial of Rebellion -installaation 20-minuuttisiin esityksiin otetaan vain 2 henkilöä kerrallaan.

Osta lippu konsertteihin: KONSERTIT
Osta lippu installaation esityksiin: Memorial of Rebellion 


Musiikin aika on pitkän hiljaiselon jälkeen Keski-Suomen ensimmäisiä festivaaleja, joka järjestetään live-konsertein. Suomalaiset artistit, kotimaiset kantaesitykset ja Erik Bergmanin tuotanto ovat esillä festivaalin säveltäjävieraan Brigitta Muntendorfin teosten ohella festivaalin intiimeissä kamarikonserteissa. Katso koko festivaaliohjelma tästä.

Festivaalilla noudatetaan tarkoin viranomaisten ajankohtaisia suosituksia ja ohjeita koronaturvallisuudesta. Konserttien yleisömäärää on rajoitettu ja sekä yleisön että esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta on huolehdittu. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä sekä pitämään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, ja pyydämme yleisöä pitämään turvavälit muihin seurueisiin myös aulassa ja jonotustilanteissa. Jos sinulla on lieviäkin covid19-sairauden oireita tai epäilet altistumista tartunnalle, niin konsertteihin ja tapahtumiin ei voi osallistua. Peruutetun lipun hinta palautetaan asiakkaalle.

Tällä hetkellä Viitasaarella ja Keski-Suomessa ollaan epidemian perustasolla. Tilannetta seurataan koko ajan mm. THL:n ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin verkkosivuilla.


LISÄTIETOJA:
www.timeofmusic.org
Lipunmyyntivastaava Mikaela Ranto, mikaela.ranto@musiikinaika.org, p. +358 44 599 3195
Festivaaliassistentti Sakari Kopo, sakari.kopo@musiikinaika.org
Toiminnanjohtaja Kristiina Penttinen, kristiina.penttinen@musiikinaika.org, p. + 358 40 564 5501
Taiteellinen johtaja Johan Tallgren, johan.tallgren@musiikinaika.org, p. + 358 40 724 6345