Etusivu > Uutiset > Paikkoja avoinna: Festivaalisihteeri / Harjoittelija

Paikkoja avoinna: Festivaalisihteeri / Harjoittelija

Viitasaaren Musiikin aika -festivaali etsii festivaalisihteeriä / harjoittelijaa 3 kk määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen festivaalisihteeriä/harjoittelijaa organisoimaan festivaalin taiteilijoiden majoituksia ja lipunmyyntiä sekä hoitamaan muita festivaalin järjestelyihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi festivaalisihteeri avustaa toiminnanjohtajaa erilaisissa toimisto- ja raportointitehtävissä. Työ on pääosin etätyönä, mutta festivaalin aikaan harjoittelijan tulee työskennellä Viitasaarella. Festivaali järjestää Viitasaarella majoituksen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on työkokemusta ja/tai koulutusta tapahtuma-alasta, organisointikykyä ja asiakaspalvelutaitoja, osaat kohtuullisen hyvin englantia, ja sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot (Office-ohjelmat ja Google Drive -alusta). Työtehtävien hoitamisessa auttaa myös, jos jokin lipunmyyntijärjestelmä on sinulle entuudestaan tuttu. Työtehtävien hoitamiseen tarvitset oman kannettavan tietokoneen.

Jos hektinen festivaali-ilmapiiri inspiroi sinua ja olet valmis tarvittaessa joustamaan niin työajoissa kuin -tehtävissäkin, tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä tekemään kansainvälistä, kokeellista ja taiteidenvälisyyttä tutkivaa festivaalia yhdessä eri alojen rautaisten ammattilaisten kanssa. Samalla tutustut nykymusiikin uusimpiin virtauksiin ja kansainvälisiin verkostoihin. 

Palkkaus: 800–1100 € / kk työkokemuksesta ja koulutuksesta riippuen (50 % työaika)
Työaika: Keskimäärin 18,75 h viikossa, joustaen tarpeen mukaan
Työn aloitus: 20.5. tai sopimuksen mukaan, vähintään 3 kk määräaikainen työsuhde
Vapaamuotoiset hakemukset + CV viimeistään 14.5. sähköpostitse osoitteella kristiina.penttinen@musiikinaika.org, otsikoksi HAKEMUS.

TIEDUSTELUT:

Toiminnanjohtaja Kristiina Penttinen
Puh./WhatsApp: +358 (0)40 564 5501
Email: kristiina.penttinen@musiikinaika.org

Musiikin aika on uusimpaan taidemusiikkiin keskittyvä festivaali, joka on järjestetty Viitasaarella vuosittain kesästä 1982 lähtien. Konserttien lisäksi festivaalilla järjestetään uuden musiikin kursseja ja seminaareja. Edelläkävijänä tunnettu festivaali on arvostettu nykymusiikin foorumi, jolla on vahvat kansainväliset verkostot. Musiikin aika on mukana kahdessa Luova Eurooppa -hankkeessa: Ulysses ja Sounds Now.