Etusivu > Uutiset > Tule mukaan yhteisölliseen ääni- ja tilateokseen!

Tule mukaan yhteisölliseen ääni- ja tilateokseen!

Oletko musiikin harrastaja tai ammattilainen? Soitatko instrumenttia, jolla voi soittaa pitkiä ääniä hyvin hiljaa? Tutki oheista nuottia, teoksen viritystä ja ohjeistusta ja mieti, haluaisitko tulla mukaan projektiimme!

Etsimme monenlaisia soittimia kontrabassosta piccoloon, ja myös laulajat ovat tervetulleita. Olennaista on, että pystyt soittamaan (tai laulamaan) pitkiä ääniä hyvin hiljaisella voimakkuudella kyseisen virityksen mukaan. Jos et ole varma, sopiiko instrumenttisi mukaan, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy asiaa!

Jokainen osallistuja tuo mukanaan tarvitsemansa varusteet, kuten soittimet, nuottitelineet ja mahdolliset apuvälineet. Mikäli tarvitset sähköistä vahvistusta (esim. sähkökitaralle), otathan mukaan oman vahvistimen.

Voidaksesi osallistua esitykseen sinun tulee osallistua harjoituksiin Viitasaaren kirkossa keskiviikkona 5. heinäkuuta klo 14-16 sekä konserttipäivänä lauantaina 8.7. klo 17-18.30. Konsertti pidetään kirkossa 8.7. klo 19.00.

Osallistuja vastaa itse omista kuluistaan, kuten matkustuksesta ja majoituksesta. Lisätietoja matkustus- ja majoitusvaihtoehdoista löydät näiltä sivuilta kohdasta Yhteydet ja majoitus.

James Tenneyn In a Large Open Space on meditatiivinen ja hidas teos, joka täyttää tilan äänellä. Yleisö saa kokea tilan yhdessä esiintyjien kanssa. Kokonaisuudesta muodostuu vahva musiikillinen ja tilallinen kokemus.

Nyt kannattaa tarttua ainutlaatuiseen tilaisuuteen työskennellä Quatuor Bozzinin kanssa Viitasaarella! Projektissa on mukana myös Viitasaaren alueen musiikkiopiston oppilaita ja Musiikin ajan kurssilaisia.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan projektiin 26.6. mennessä lähettämällä sähköpostia Melik Turuselle, melik.turunen@helsinki.fi. Kirjoita viestisi otsikoksi ”Tenney”. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä instrumenttisi sekä kuvaile lyhyesti musiikillista taustaasi. Samasta osoitteesta voit kysyä myös mahdollisia lisätietoja.

James Tenney, Berlin, 1994 In a large, open space Nuotit