Etusivu > Uutiset > Musiikin aika hakee toiminnanjohtajaa

Musiikin aika hakee toiminnanjohtajaa

Viitasaaren Musiikin aika on vuonna 1982 perustettu kansainvälinen uuden klassisen musiikin festivaali ja kesäakatemia, joka järjestetään vuosittain heinäkuun alussa. Taustayhdistys Viitasaaren kesäakatemia ry hakee nyt haasteita pelkäämätöntä

TOIMINNANJOHTAJAA

vakituiseen, osa-aikaiseen (40 %) työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2018, viimeistään 1.1.2019. Tarjoamme hienon mahdollisuuden solahtaa kansainväliseen nykymusiikin toimijoiden verkostoon ja toteuttaa merkittäviä, monivuotisia kansainvälisiä hankkeita uusimman musiikin aallonharjalla.

Toiminnanjohtaja vastaa festivaalin toiminnasta ja taloudesta, työntekijöistä ja hallinnosta sekä viestinnästä ja markkinoinnista. Hän toimii myös yhdistyksen hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Toiminnanjohtajan lisäksi festivaalilla työskentelee ympärivuotisesti ja osa-aikaisesti taiteellinen johtaja sekä suuri määrä tapahtuman aikaisia työntekijöitä.

Toiminnanjohtajalta odotamme kokemusta esittävien taiteiden tuotannoista, hyvää talousosaamista ja rautaista avustushakemusrutiinia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Projektinhallintakyvyt ja joustavuus ovat suureksi hyödyksi tehtävässä.

Festivaalilla ei ole omaa toimistoa, ja työ on etätyötä lukuun ottamatta hallituksen kokouksia ja festivaaliaikaa.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV pyydetään lähettämään 26.4. klo 12 mennessä nykyiselle toiminnanjohtajalle vilja.ruokolainen@musiikinaika.org.

Tiedustelut: toiminnanjohtaja Vilja Ruokolainen, puh. 040 564 5501 tai Viitasaaren kesäakatemia ry:n hallituksen pj. Seppo Pietiläinen puh. 040 507 6942