Etusivu > Uutiset > Musiikin aika hakee toiminnanjohtajaa

Musiikin aika hakee toiminnanjohtajaa

Viitasaaren Musiikin aika on vuonna 1982 perustettu kansainvälinen uuden klassisen musiikin festivaali ja kesäakatemia, joka järjestetään vuosittain heinäkuun alussa. Musiikin aika kuuluu Finland Festivals -tapahtumaverkostoon.

Taustayhdistys Viitasaaren kesäakatemia ry hakee nyt

TOIMINNANJOHTAJAA

vakituiseen, osa-aikaiseen (vähintään 50–60 %) työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.1.2021. Perehdytys tehtäviin tapahtuu viimeistään joulukuussa. 

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden solahtaa kansainväliseen nykymusiikin toimijoiden kärkiverkostoon ja toteuttaa merkittäviä, monivuotisia kansainvälisiä hankkeita uusimman musiikin aallonharjalla. Musiikin aika on mukana laajoissa nelivuotisissa Luova Eurooppa -hankkeissa Sounds Now ja Ulysses Network

Toiminnanjohtaja vastaa festivaalin toiminnasta, käytännön järjestelyistä ja taloudesta, työntekijöistä ja hallinnosta sekä viestinnästä ja markkinoinnista sekä yhteyksistä viitasaarelaisiin toimijoihin. Hän toimii myös yhdistyksen hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Toiminnanjohtajan lisäksi festivaalilla työskentelee ympärivuotisesti ja osa-aikaisesti taiteellinen johtaja, vuodesta 2013 säveltäjä Johan Tallgren, sekä suuri määrä tapahtuman aikaisia työntekijöitä. Festivaalilla Viitasaarella vierailee vuosittain kesäisin 70-100 taiteilijaa ja kesäakatemian kursseilla 25-40 opiskelijaa. 

Toiminnanjohtajalta odotamme kokemusta haastavista esittävien taiteiden tuotannoista, erinomaista talousosaamista ja rautaista avustushakemusrutiinia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Projektinhallintataidot, digiosaaminen, hyvä paineensietokyky, vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja joustavuus ovat suureksi hyödyksi tehtävässä. Aiempi EU-hankekokemus luetaan hakijan eduksi. 

Festivaalilla ei ole omaa toimistoa, ja työ on etätyötä lukuun ottamatta hallituksen kokouksia ja festivaaliaikaa. Tehtävä edellyttää normaalitilanteessa matkustamista Euroopassa 2-4 kertaa vuodessa hankekokouksissa. 

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV referensseineen pyydetään lähettämään 30.10. klo 16.00 mennessä osoitteeseen info@musiikinaika.org. Liitteiden tulee olla PDF-muodossa ja sähköpostin otsikon ”Työhakemus: Oma Nimesi”. Haastattelut järjestetään marraskuun alkupuolella. Toiminnanjohtajan valitsee Viitasaaren Kesäakatemia ry:n hallitus. 

Tiedustelut: 

Taiteellinen johtaja Johan Tallgren

Viikolla 42 ma-pe klo 14-18

Viikolla 43-44 ma-pe klo 15-18

p. 040 724 6345

johan.tallgren@musiikinaika.org

Yhdistyksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula

mariakaisa.aula@gmail.com