Etusivu > Uutiset > Musiikin aika etsii kahta arkistotyöntekijää kesäksi 2021

Musiikin aika etsii kahta arkistotyöntekijää kesäksi 2021

Musiikin aika on uusimpaan taidemusiikkiin keskittyvä festivaali, joka on järjestetty Viitasaarella vuosittain kesästä 1982 lähtien. Se on ainoa Suomessa järjestettävä alan festivaali, joka tarjoaa myös uuden musiikin kursseja. Alan edelläkävijänä tunnettu festivaali on arvostettu nykymusiikin foorumi, jolla on vahvat kansainväliset verkostot. Musiikin aika on tällä hetkellä mukana kahdessa suuressa Luova Eurooppa -hankkeessa: Ulysses ja Sounds Now. Valmistaudumme juhlimaan 40. festivaalia kesällä 2022 aloittamalla festivaalin arkistoista:

Etsimme määräaikaiseen 2kk työsuhteeseen kahta arkistotyöntekijää järjestämään ja luetteloimaan festivaalin arkistot sekä valmistelemaan aineiston digitointia julkaisemista ja säilyttämistä varten.

Edellytämme sinulta soveltuvaa arkistoalan tai musiikkitieteen koulutusta. Arvostamme kokemusta arkistotyöstä, perehtyneisyyttä moderniin taidemusiikkiin, hyvää englannin kielen taitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toinen paikoista soveltuu myös musiikkitieteen opiskelijalle. Työpaikat ovat Viitasaarella, jossa festivaali tarjoaa työntekijöille tarvittaessa asunnon.

Jos olet innostunut penkomaan arkistojen aarteita, tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä tutustumaan lähietäisyydeltä kansainväliseen, kokeelliseen ja taiteidenvälisyyttä tutkivaan festivaaliin. Samalla pääset tutustumaan festivaalin historiaan sekä nykymusiikin virtauksiin ja kansainvälisiin verkostoihin. Paikkakuntana Viitasaari on tunnettu luonnonkauniista vesistöistään ja mökkipaikkakuntana hyvin suosittu.

Palkka: 1500–2000 € / kk koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen (100 % työaika)

Työaika: Toimistotyöaika keskimäärin 37,5 h viikossa.

Aloitus: 15.6. tai sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (sis. palkkatoiveesi) ja CV viimeistään 2.6.2021 osoitteeseen kristiina.penttinen@musiikinaika.org otsikolla: HAKEMUS arkistotyö.

TIEDUSTELUT:

Toiminnanjohtaja Kristiina Penttinen, +358 (0)40 564 5501, kristiina.penttinen@musiikinaika.org