Etusivu > Uutiset > Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

Musiikin aika -festivaalin tunnus

Kesän 2023 Musiikin aika tarvitsee jälleen tekijöitä. Haemme nyt:

Festivaalityöntekijöitä

Nykymusiikkifestivaali Musiikin aika palkkaa viitasaarelaisia nuoria (ja miksei varttuneempiakin) kesätöihin kesän 2023 festivaalille erilaisiin tehtäviin:

  • lipunmyynti-majoitustyöntekijöitä
  • roudareita
  • autonkuljettajia (ajokortti ja hyvä englannin kielen taito välttämätön)

Työn pituus vaihtelee työtehtävän ja tarpeen mukaan ajalla 28.6.–13.7.2023. 

Hakijan tulee olla vähintään 15-vuotias. Englannin kielitaito on hakijoilla plussaa, roudareilla ei kuitenkaan välttämätön. Kerro hakemuksessasi, jos olet opiskellut musiikkia, olet hyvä matematiikassa, tai harrastat urheilua/voimailua.

Hae heti, tai viimeistään 2.5.2022!

Hakemuslomake: KLIKKAA TÄSTÄ

HUOM! Paikat täytetään sitä mukaa kun hakemuksia saapuu.
Voit myös vinkata tästä kesätyömahdollisuudesta kaverillesi!

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Kristiina Penttinen, WhatsApp/puh. +358 (0)40 564 5501, kristiina.penttinen@musiikinaika.org

—————————

Tiedottaja

Etsimme tiedottajaa ajalle 11.4.–31.7.2023 osa-aikaiseen työsuhteeseen tai ostopalveluna. Tiedottajan tehtäviin kuuluu festivaalin markkinoinnista ja tiedottamisesta vastaaminen yhteistyössä festivaalin graafikon kanssa, yhteydenpito kotimaisten ja kansainvälisten medioiden kanssa, sekä sisällöntuotanto Musiikin ajan verkkosivuille. Lisäksi tiedottaja huolehtii festivaalin somenäkyvyydestä ja seuraa festivaalin mediaosumia. Työ on pääasiassa etätyötä, mutta festivaalin aikana tiedottajan tulee olla Viitasaarella. Festivaali hoitaa tarvittavat asumisjärjestelyt.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi, perehtyneisyyttä klassisen ja nykymusiikin alaan, sekä kokemusta viestinnästä. Tehtävässä auttaa, jos erilaiset viestintäkanavat ja -ohjelmat ovat sinulle jo tuttuja (mm. WordPress ja Mailchimp), olet kotonasi somemaailmassa, hektinen festivaali-ilmapiiri inspiroi sinua, ja olet tarvittaessa valmis joustamaan niin työajoissa kuin -tehtävissäkin. Oma kannettava tietokone on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä tekemään kansainvälistä, kokeellista ja taiteidenvälisyyttä tutkivaa festivaalia yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Samalla pääset tutustumaan nykymusiikin uusimpiin virtauksiin ja kansainvälisiin verkostoihin.

Palkka: Palkkatoive (50 % työaika)

Työaika: Toimistotyöaika keskimäärin 18,75 h viikossa

Aloitus: 11.4.2023 tai sopimuksen mukaan

Hakemukset: viimeistään 28.3.2023 osoitteeseen kristiina.penttinen@musiikinaika.org, viestin otsikoksi TIEDOTTAJA. Liitä hakemukseesi palkkatoive sekä kaksi tuoretta näytettä kirjoittamistasi julkaisuista(linkki tai liite).

TIEDUSTELUT: Toiminnanjohtaja Kristiina Penttinen, Puh./WhatsApp +358 (0)40 564 5501 kristiina.penttinen@musiikinaika.org