Etusivu > Uutiset > Avoimet työpaikat 2023

Avoimet työpaikat 2023

Musiikin aika -festivaalin tunnus

Viitasaaren Musiikin aika -festivaali etsii 

Tiedottajaa

Musiikin aika on uusimpaan taidemusiikkiin keskittyvä festivaali, joka on järjestetty Viitasaarella vuosittain kesästä 1982 lähtien. Se on ainoa Suomessa järjestettävä alan festivaali, joka tarjoaa myös uuden musiikin kursseja. Alan edelläkävijänä tunnettu festivaali on arvostettu nykymusiikin foorumi, jolla on vahvat kansainväliset verkostot. Musiikin aika on tällä hetkellä mukana kahdessa Luova Eurooppa -hankkeessa: Ulysses ja Sounds Now. Vuonna 2023 festivaali järjestetään jo 41. kerran.

Etsimme tiedottajaa ajalle 1.4.–31.7.2023 osa-aikaiseen työsuhteeseen tai ostopalveluna. Tiedottajan tehtäviin kuuluu festivaalin markkinoinnista ja tiedottamisesta vastaaminen yhteistyössä festivaalin graafikon kanssa, yhteydenpito kotimaisten ja kansainvälisten medioiden kanssa, sekä sisällöntuotanto Musiikin ajan verkkosivuille. Lisäksi tiedottaja huolehtii festivaalin somenäkyvyydestä ja seuraa festivaalin mediaosumia. Työ on pääasiassa etätyötä, mutta festivaalin aikana tiedottajan tulee olla Viitasaarella. Festivaali hoitaa tarvittavat asumisjärjestelyt.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, erinomaista kirjoitustaitoa suomeksi ja englanniksi, perehtyneisyyttä klassisen ja nykymusiikin alaan, sekä kokemusta some- ja markkinointiviestinnästä. Tehtävässä auttaa, jos erilaiset viestintäkanavat ja -ohjelmat ovat sinulle jo tuttuja (mm. WordPress ja Mailchimp), hektinen festivaali-ilmapiiri inspiroi, ja olet tarvittaessa valmis joustamaan niin työajoissa kuin -tehtävissäkin. Oma kannettava tietokone on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä tekemään kansainvälistä, kokeellista ja taiteidenvälisyyttä tutkivaa festivaalia yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Samalla pääset tutustumaan nykymusiikin uusimpiin virtauksiin ja kansainvälisiin verkostoihin.

Palkka: Palkkatoive (50 % työaika)
Työaika: Toimistotyöaika keskimäärin 18,75 h viikossa
Aloitus: 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan
Hakemukset: viimeistään 28.2.2023 (sis. palkkatoive) kristiina.penttinen@musiikinaika.org, viestin otsikoksi TIEDOTTAJA. Liitä hakemukseesi kaksi tuoretta näytettä kirjoittamistasi julkaisuista.

TIEDUSTELUT: Toiminnanjohtaja Kristiina Penttinen, kristiina.penttinen@musiikinaika.org,
WhatsApp. +358 (0)40 564 5501 (20.2. alkaen myös puhelimitse)