Etusivu > Puheohjelma 2023

Puheohjelma 2023

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy

Tiistai 4.7. | klo 14.30

Kirjasto

Aina yhtä ajankohtainen John Cage -näyttelyn avajaiset, vieraana valokuvaaja Mauri Kuokkanen. Yhteistyössä Viitasaari-Seura ry:n kanssa. Tilaisuus on suomenkielinen.


Tiistai 4.7. | klo 15.30–18.00

Viitasaaren kaupungintalo

Vaikuttavia ääniä -seminaari, järjestäjinä Musiikin aika ja Viitasaaren kaupunki. Seminaari on pääosin suomenkielinen. Katsottavissa myös YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=Ww5EzxvIdS0


Keskiviikko 5.7. | klo 18.00

Koulukeskus

2000-luvun ääniä -projektin tilausteosten säveltäjät ja Johan Tallgren keskustelevat aktivismista ja sitoutumisesta musiikissa nykypäivänä ja Henzen aikana. Keskustelu on englanninkielinen.


Torstai 6.7. | heti klo 17.00 alkavan konsertin jälkeen

Teatteri

Joan La Barbara ja Johan Tallgren keskustelevat La Barbaran urasta, musiikista ja yhteistyöstä John Cagen kanssa. Keskustelu on englanninkielinen.


Perjantai 7.7. | heti klo 17.00 alkavan konsertin jälkeen

Kappeli

Liza Lim ja Johan Tallgren keskustelevat Liza Limin musiikista (englanniksi).


Sunnuntai 9.7. | 16.00

Kirjasto

Olitko paikalla, kun John Cage oli Viitasaarella vuonna 1983? Millaisia elämyksiä Cagen musiikki on sinulle tarjonnut? Tule muistelemaan Cagen vierailua ja musiikkia!

Tilaisuus on suomeksi ja englanniksi. Keskustelua luotsaa Kristiina Penttinen. Tilaisuus järjestetään Aina yhtä ajankohtainen John Cage -näyttelyn yhteydessä.

Ohjelmanmuutokset mahdollisia. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme:

Facebook

Instagram

Twitter