Etusivu > Kurssit > Ilmoittautuminen Musiikin aika Summer Academy 2021

Ilmoittautuminen Musiikin aika Summer Academy 2021

Lähetä lomake viimeistään 16.5.2021!

HUOM! Täytä lomakkeen kaikki kohdat. Jos sinulla ei ole instrumenttia, kirjoita kohtaan ”ei soitinta” tai taiteenala, jolla työskentelet. Noudata ohjeita liitetiedostojen maksimikoosta, ja käytä tarvittaessa linkkejä tai Dropboxia. Lomake ilmoittaa, onko se lähetetty onnistuneesti, vai puuttuuko jotakin. Saat sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen lähettämisestä. Älä lähetä hakemusta sähköpostitse, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä!

HUOM! Seuraa ja noudata viranomaisten suosituksia ja ohjeita, jotka koskevat ajankohtaista koronaviruspandemian tilannetta.
Jos matkustat Suomeen ulkomailta, tarkista seuraavista linkeistä ajankohtaiset maahantuloon liittyvät terveysohjeet:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Rajavartiolaitos

Täältä löydät Viitasaarta ja Keski-Suomen aluetta koskevat ajankohtaiset viranomaistiedotteet:

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Aluehallintovirasto

Alueellinen koronavirustilanne:
Yle

Lue ilmoittautumisohjeet ja täytä lomake:


  Ilmoittaudun seuraavalle kurssille (valitse vain yksi):


  Mistä kuulit Viitasaaren kesäakatemian kursseista?


  Sitoudun maksamaan:

  Haluan yhteisen huoneen: (Ilmoita kenen kanssa)  Osallistumisesta ja majoituksesta lähetetään lasku, kun paikkasi kurssilla on varmistunut. Jos et ole saanut laskua toukokuun loppuun mennessä, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä festivaaliin.


  • Annan suostumukseni sille, että Musiikin aika voi tehdä tiedotus- ja dokumentointitarkoituksiin tallenteita (valokuvat, äänitteet, videot) kurssin aikana, jolle osallistun.

  • Annan suostumukseni sille, että sähköpostiosoitteeni on Musiikin ajan kurssien 2021 osallistujien ja opettajien tiedossa, sekä sille että äänitteet, videot ja valokuvat voidaan jakaa kurssini osallistujien ja opettajien kesken (vain yksityiskäyttöön!).

  • Annan suostumukseni sille, että nimeni ja yhteystietoni on Sounds Now verkoston jäsenten käytettävissä, jos osallistun Rebellion for Sale -kurssilaboratorioon

  • Annan suostumukseni sille, että Musiikin ajan uutiskirje lähetetään jatkossa minulle, ellen itse peruuta uutiskirjeen tilausta

  • Suostun noudattamaan ohjeita ja ehtoja, jotka esitetään Musiikin ajan verkkosivuilla www.musiikinaika.org

  VAADITTAVAT LIITTEET


  • CV / ansioluettelo (pdf tai linkki verkkosivullesi)

  • Kaksi tuoretta näytettä esiintymisestäsi / taiteellisesta työstäsi (äänite tai video) sekä

  • Lyhyt hakukirje


  HUOM! Liitä mukaan suorat linkit tallenteisiin. Linkkien tulee olla suoraan katsottavissa ilman lataamista. Älä käytä linkkejä, joiden katseluaika on rajattu.

  CV
  (max file-size 1mb)

  Lyhyt hakukirje:
   (max file-size 1mb)

  Muut liitteet
  (max file-size 1mb

  (max file-size 1mb)

  Linkit:

   


  Jos tämän lomakkeen täyttämisessä on teknisiä ongelmia, voit lähettää lomakkeen tiedot myös sähköpostitse osoitteisiin: johan.tallgren@musiikinaika.org JA kristiina.penttinen@musiikinaika.org.

  Hakijoiden ja kursseille osallistuvien tietojen keräämisessä Musiikin aika noudattaa Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen ohjeita ja määräyksiä (EU / GDPR). Tarpeetonta tietoa ei kerätä, ja tiedot hävitetään 5 vuoden kuluttua. Halutessasi tietosuojasta lisätietoja, ota yhteyttä: kristiina.penttinen@musiikinaika.org.