Suomi
English

Suomi kun viettää synttäreitä -lastenkonsertti

torstai 6.7. klo 11.00 Vanha yhteiskoulu
liput 7 / 5 €, perhelippu 15 € (2 aikuista, 2 lasta)

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis sekä laulaja Eeva-Leena Pokela esittävät poikkitaiteellisen koko perheen konsertin Viitasaaren Musiikin aika -festivaaleilla torstaina 6.7. klo 11.


Suomi kun viettää synttäreitä -konsertissa sukelletaan suomalaiseen lastenmusiikkiin ja sen historiaan. Esille nostetaan niin unhoon jääneitä klassikoita kuin tuttuja lastenlauluhittejä eri vuosilta Mörri Möykystä Mutaveijareihin. Luvassa on nostalgisia hetkiä aikuisille ja upea konserttielämys lapsille. Konsertin on visualisoinut jyväskyläläinen kuvataiteilija Minja Revonkorpi.

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis on jyväskyläläinen lastenmusiikkiorkesteri joka konsertoi ympäri Suomen ja tekee yhteistyötä monien muusikoiden ja solistien kanssa. Laulusolisti Eeva-Leena Pokela muistetaan lukuisista tv-esiintymistään. Hän aloitti esiintymisensä lapsitähtenä vanhempiensa Marjatta ja Martti Pokelan kanssa. Eeva-Leena Pokela asuu Helsingissä ja hän on Taideyliopiston musiikkikasvatuksen lehtori sekä laulaja, muusikko, säveltäjä, juontaja ja näyttelijä. Minja Revonkorpi on jyväskyläläinen kuvataiteilija, jolla on ollut lukuisia yksityis- ja yhteisnäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla.