Suomi
English

Sävellyskurssi, opettajana James Dillon

HAKU SÄVELLYSKURSSILLE ON PÄÄTTYNYT. Emme ota huomioon 15.2. jälkeen lähetettyjä hakemuksia.

 

Kurssipäivät: 4.-9.7.

Musiikin aika järjestää mestarikurssin säveltäjille skotlantilaissyntyisen James Dillonin johdolla. James Dillon on palkittu ja arvostettu säveltäjä ja tehnyt pitkän ja arvostetun uran säveltämisen professorina. Hänen tuotantoonsa kuuluu pääasiassa orkesteri-, kamarimusiikki-, kuoro-, laulu- ja pianoteoksia.

James Dillon on itseoppinut säveltäjä, jonka teoksia on esitetty ympäri maailman. Dillon on opiskellut mm. matematiikkaa, taidetta ja designia, kieliä sekä pianonsoittoa ja tietokoneella tehtävää musiikkia. Hän on voittanut useita palkintoja sävellyksistään ja saanut monia erilaisia kunniamainintoja uransa aikana. Dillon nimitettiin Huddersfieldin yliopiston kunniatohtoriksi vuonna 2003 ja hän on luennoinut ja pitänyt oppitunteja ympäri maailman niin Euroopassa kuin Australiassa ja Amerikassakin.

Sävellyskurssi sisältää yksilöopetusta sekä yhteisiä luentoja. Talea-yhtye New Yorkista, kanadalainen Quatuor Bozzini sekä norjalainen POING-trio ovat käytettävissä kurssille hyväksyttyjen säveltäjien uusien teosten työstämisessä ja esittämisessä festivaaliohjelmaan kuuluvassa konsertissa 9.7.

http://taleaensemble.org
http://www.quatuorbozzini.ca/en/
http://www.poing.no

Hakijaprofiili: Edistyneet musiikin opiskelijat ja musiikin ammattilaiset
Yläikäraja: Syntynyt jälkeen 1.1.1985
Kurssin kieli: Englanti

Hakemusdokumentit (täytetään ja lähetetään sähköisesti):

Hakemuslomake (online, linkki hakemuslomakkeeseen alla)
Kaksi viimeaikaista esimerkkiä hakijan sävellyksistä, mielellään eri kokoonpanoille (partituuri ja musiikkitiedosto)
Curriculum vitae englanniksi tai suomeksi (max. 2 sivua)