Suomi
English

Kesäkurssit Musiikin ajassa

Viitasaaren Musiikin aika tarjoaa tulevana kesänä ainutlaatuisen tilaisuuden opiskella nykymusiikkia maailman johtavien säveltäjien, pedagogien ja muusikoiden johdolla. Toivotamme tervetulleiksi musiikin ammattiopiskelijat ja nuoret ammattilaiset, sekä säveltäjät että muusikot perehtymään nykymusiikkiohjelmistoon sekä kehittämään taitoja sävellyksen ja musiikin johtamisen aloilla. Kaikkien kurssien opetuskieli on englanti.

Kursseille haetaan sähköisellä lomakkeella, joka aukeaa kurssisivuilta. Kaikki hakijat täyttävät englanninkielisen lomakkeen. CV ja muut liitteet toimitetaan myös englanniksi.

Voit tutustua kursseihin oikealla olevista linkeistä. HUOM! Kukin osallistuja voi osallistua aktiivioppilaana vain yhdelle kurssille.

 

KURSSIMAKSUT:

Kurssimaksu kapellimestarikurssille on aktiivioppilailta 400 €. Maksuun sisältyy kurssille osallistuminen, eri kurssien yhteiset luennot ja julkiset keskustelutilaisuudet sekä pääsy kaikkiin festivaalikonsertteihin.

Kurssimaksu sävellyskurssille on aktiivioppilailta 280 €. Maksuun sisältyy yhdelle kurssille osallistuminen, eri kurssien yhteiset luennot luennot ja ja julkiset keskustelutilaisuudet sekä pääsy kaikkiin festivaalikonsertteihin.

Kurssimaksu improvisaatiokurssille ”Musical Collisions and Radical Creativity” on aktiivioppilailta 230 €. Maksuun sisältyy yhdelle kurssille osallistuminen, eri kurssien yhteiset luennot luennot ja ja julkiset keskustelutilaisuudet sekä pääsy kaikkiin festivaalikonsertteihin.

Kursseille otetaan myös passiivioppilaita. 180 € passiivioppilasmaksulla voi osallistua kuuntelijana kursseille lukuun ottamatta yksityistunteja. Passiivioppilasmaksu ei sisällä vapaata pääsyä festivaalin konsertteihin.

MAJOITUS: Majoitusmaksu asuntolassa kahden hengen huoneissa on 150 € / 7 yötä (kapellimestarikurssi 200 € / 9 yötä). Kurssilaiset voivat järjestää majoituksensa myös itsenäisesti.

MATKAT: Kurssilaiset vastaavat omista matkakuluistaan. Musiikin aika tarjoaa mahdollisuuden osallistua bussikuljetukseen välille Helsinki-Viitasaari (1.7. / 3.7. sekä 10.7.) hintaan 20 € / suunta.

ATERIAT: Kurssilaiset vastaavat omista ateriakuluistaan.

NUOTIT: Kurssilaiset vastaavat omista nuottimateriaaleistaan ellei toisin ilmoiteta.

HAKEMUSDEADLINE: Viimeinen hakupäivä kapellimestarikurssille ja sävellyskurssille on 15.2. klo 24 sekä improvisaatiokurssille 15.3. klo 24. Lisätietoja kursseista antaa taiteellinen johtaja Johan Tallgren, johan.tallgren(at)musiikinaika.org.

VALINTA: kursseille osallistujat valitsee Musiikin ajan taiteellinen johtaja Johan Tallgren yhdessä kurssin opettajan ja yhtyeiden kanssa hakemusten perusteella. Tulokset ilmoitetaan hakijoille maaliskuun aikana kapellimestarikurssin ja sävellyskurssin osalta ja huhtikuun aikana improvisaatiokurssin osalta. Päätöksistä ei voi valittaa, eikä niiden perusteluja julkaista.


Oikeudet muutoksiin pidätetään

Sävellyskurssi, opettajana James Dillon KATSO LISÄÄ
Kapellimestarikurssi, opettajana Susanna Mälkki KATSO LISÄÄ
Improvisointikurssi, opettajana Mark Applebaum KATSO LISÄÄ